Genova ( GE ) - Italy
Non sono un gran fan di musica al piano ma , nel caso di INTERPOLAR mi sono bastat 2 brani.
L'album è prorprio bello e l'artista talentuosissimo.
Non so spiegarlo a scrivere ma, riesce a dare una passione..
Bardzo lekki, przyjemny album naszych Wschodnich sąsiadów.
Przyciąga czystym, troche gotyckim wokalem w dwóch utworach oraz od pierwszych sekund słyszalną rytmiką.
Bardzo relaksujące, spokojne utwory - Idealne do rozmarzania i zanurzania się w myślach lub wpatrywania w spoadające liście w jesienny wieczór :)
Polecam
I'm not a fan of Electronic music at all,
but, there is some I like to listen to as relaxing me - That's one of them :)
That's pitty, we've got one tune here only.
It's somehow weird to review one song only.
I like the beggining, the first guitar fine enough, then this Spanish singing begin, so It's difficult to understand anything.
The idea and way of doing music seems corious, but why you guys haven't published more?
To me, the album is still a bit unfinished.
Despite There is still heavy work to do, I can hear a potential something is likely to born from :)
Pitty, this musician has uploaded only two pieces, we'd have a chance to know him better.
The music is gentle, smooth, atmospheric and professional, soetimes brings unknown, sometimes new, sometimes, little sadness,another time, hapiness - Just listen and Gregorious - Would be lovely to get more :)
Szkoda że ten artysta zamieśćił jedynie dwa utwory, mielibyśmy szanse poznać go lepiej.
Muzyka jest nastrojowa - Z gracją snuje się nuta po nucie.
Czasem jest "nieznajomo", czasem lekko smutno,czaem zastanawiająco innym razem znów radośnie - Poporostu posłuchajcie, a Ty Gregorious uracz nas czymś więcej :)
Przesłuchalem już ten album kilka razy i za każdym podoba mi sie tylko początek - Nie ukrywam że, to dośc nowatorskie brzmienie (przynajmniej dla mnie) pełne ciekawych aranżacji, ale po jakimś czasie sie poprostu nudzi. Widać, że goście mają ambicje i odwage grać nietypowo, ale temu albumowi czegoś brakuje, czegoś co scaliłoby go w jedną całośc.
Polecam kawałek w którym nagle znienacka milknie gitara i pojawia się piękny, zmysłowy żenski wokal:)
No cóz.... Teksty, szczególnie te "pierwsze" mogłyby być troszke inne, mniej powtarzalne - nijak nie pasują do bardzo moim zdaniem dobrego fortepianu np..
W miare jak od "Mam już Ciebie dośc" kierujemy sie w dól jest juz lepiej....
Najbardziej polubiłem "Java czy sen" i "Myśli", równierz "Mam już Ciebie dość", ale w tym przypadku nie tekst a muzyke..
Innymi słowy - Muzyka dobra, ale reszta jeszcze do dopracowania...
Prośba do Pani Moniki: Zdaje sobie doskonale sprawe, że to o co prosze nie jest takie łatwe do zrealizowania, ale.... Wiecej Emocji!!!!
Z Chęcią przysłucham się następnym albumom...
Dzięki za Waszą prace i wydanie tego albumu na CC!
Owocnej pracy!
The "Empty Card" song is really nice - slow, harmonic guitar build a special atmosphere.
Thank you very much and keep up the good work