Play Play
Pause Pause
popup
en

•  
      CommentAuthorLucan
    • CommentTimeMay 22nd 2008
     permalink
    marac wrote: http://www.jamendo.com/en/album/5587/review_detail?review_id=58572
    Interesting instrumental electronic music. Calm but not boring. It may remind of J.M. Jarre from the 80s. I would give 8 points. But...
    BUT...
    BUT!!!
    Track no. 3 is a complete misunderstanding. After two nice instrumental tunes comes... an earthquake? a tornado? a hurricane? Godzilla? I don't know how to name it, but it's a complete musical disaster. On this track Mr. Bownik (or someone else) tries to sing. But he doesn't have a singing voice and he's completely out of tune! It's HORRIBLE!!! It's a nightmare!!! It sounds as if someone made him do it by pointing a loaded gun right between his eyes. If it's a joke, then it's not funny, but I'm afraid it was meant to be serious.

So overall rating goes 50% down. What a pity.

Dear Artist!
    Do not do it anymore. Never. Please. Have mercy for your listeners.

I'm guessing the third track was removed after you posted this review?
  1.  permalink
    Zarejestrowałem się specjalnie na Jamendo w poniższej sprawie - jako wielbiciel między innymi El-Muzyki, w tym miejscu gorąco popieram twórczość Certamena. Jednak jestem zbulwersowany do granic wycofaniem trzeciego utworu z tej płyty! Jeśli "marac'owi" się nie podobał - to jego problem, niech weźmie organki i zaproponuje swoją wersję, skoro wie lepiej od Certamena jak to ma brzmieć. Zwłaszcza jeśli kojarzy mu się z głosem Godzilli...
    Ja natomiast protestuję przeciwko temu wycofaniu i proszę Certamena o przywrócenie utworu, ponieważ bez niego album jest po prostu niepełny, "wykastrowany i oberżnięty"!:devil:

Forum powered by Vanilla