Od 1 do 1 z 1
http://www.jamendo.com/pl/album/24959/review_detail?review_id=81709
Na Twojej twórczości Witku jak dotąd się nie zawiodłem. Pozwalam sobie mówić Ci po imieniu, bo poprzez swoją muzykę stałeś się moim prawdziwym kumplem (choć sam o tym pewnie nie wiedziałeś ;) ) Wyprodukowałeś kolejny świetny kawałek muzyki, który będzie umilał mi życie, za co serdecznie Ci dziękuję. Jesteś świetny, tak trzymaj i nie spoczywaj na laurach. Powinieneś wyjść ze swoją twórczością również poza Jamendo, na "szersze wody". Chciałbym usłyszeć w radiu Twoją muzykę.
Ech, sam kiedyś słuchałem namiętnie audycji Jerzego Kordowicza w Trójce, z radyjkiem pod pościelą i słuchawkami na uszach, żeby rodzice myśleli, że już śpię :) A teraz nawet nie wiem, czy takie audycje jeszcze są (za wcześnie spać chodzę ;), Ale jestem pewien, że Twoje utwory powinny trafić do takich audycji.
Pozdrawiam,
Sławek
Niestety w przypadku el-muzyki sprawa wygląda, mówiąc delikatnie, dość beznadziejnie. Aby pozostać wolnym artystą i dalej gonić swoje marzenia wyborem i koniecznością zarazem staje się muzyczny kontakt z innymi wrażliwymi ludźmi poprzez internet i chyba tak już pozostanie. Dziękuję Sławek za ciepłe słowa pod adresem mojej muzy i... trzymaj się (wiosennie) !
Od 1 do 1 z 1