Aspencat - Naixen Primaveres | Jamendo Music - Free music downloads
Naixen Primaveres Jamendo Music album cover
 • 250 characters left

  • 2 years ago

   Visc sobre el bar de la 1/2 dotzena de fatxendes que ens queden aquí. Dono volum a aquesta música i...gaudeixo d'allò que en diuen "experiència religiosa". . Quim (des de la línia del front, a les trinxeres, GRÀCIES PER LA MUNICIÓ)

  • 6 years ago

   Us seguisc en molt llocs però aquest en especial està molt be xeè jaja em pareix de categoria que doneu la oportunitat de poder descarregar legalment i gratuitament els vostres treballs que son de puta mare! perdó per l'expresió però és que és la pura veritat i lo demés són tonteries! això són ganes de expandir el vostre missatge i de voler donar a conéixer la vostra música! que sou uns artistes!! no canvieu i que res ni ningú us impedeixca seguir fent el que feu que ho feu d'alló més bé!;D Les lletres: impresionants!! quina manera de denunciar la societat actual i a més tota la nostra història no tant llunyana... de saber introduïr tota "L'herència" que us han deixat i a més els instruments propis del la nostra terra.. xeè que m'estic allargant massa perque tot són flors per vosaltres! ah! i que si tot va bé, el dia 7 estaré present en carcaixent!;DDD bon poble i mala gent segons diuen jajaja ale va! un beset a tots!!

  • 7 years ago

   La copla REvolutionari nos ha servio mu bien pa un dia de RAdio Copyleft mu especial!!! http://radio-copyleft.blogspot.com/2011/05/disfrutando-de-una-revolucion-en-la.html Gracias por compartir!!